29.9.2013

Niin kesä vain meni...

...ja blogi on ihan päivittämättä!! Ups. Muutaman kerran olen alottanu kirjottaan ja olinki kyllä yllättyny, että edellinen päivitys löytyy kesäkuun alusta.

Kesä meni oikein kivasti. Ihan kesän alussa meillä kyläili Villan velipoika Merri Turusta emäntänsä kanssa. Mökkeiltiin Oulujärvellä ja oltiin muutama päivä kotona Oulussakin.

Heinäkuussa oli sitten ensin meidän kotinäyttely ja saatiinkiin vieraiksi tyttöjen kasvattajat M & M ja hetken meillä tungeksi kahdeksan bedlingtonia. :D Oulun näyttely meni Lotalla ei-niin-hyvin, ei ollut tuomarien mieleen. Mutta muutoin oli oikeenki mainio viikonloppu! :) Siitä viikko niin käytiin lauantaina Torniossa ja sunnuntaina Ylivieskassa. Kummastakaan ei kotiintuomisiksi muuta kuin kokemusta. Elokuussa matkustettiinkin sitten Terri-Eriin Helsinkiin. Menomatkalla poikettiin hakeen trimmit Vaasasta. Villuskakin pääsi ekaa kertaa kehään. Kuumuus ja pitkä päivä vei vaan voimat pikkaselta ja aika löntystelyksi se homma meni. Siskotyttö Veela meni ykköseksi ja Villa oli toinen. Rop-pentu olikin sitten Merri-veli. Lotta esiintyi tosi kauniista ja ihan hyvän arvostelunkin sai kasvattajatuomarilta. Olin reissuun kyllä tyytyväinen ja seurakin oli mitä mainiointa. :)


Elokuussa alotettiin sitten Villan kanssa pentukoulu. Villa on ottanu asian vastaan kuten kaiken muunkin elämän - hyvin tohkeissaan ja toimeliaana. Ei sen kanssa ainakaan tylsää ole... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti