2.11.2010

Lahjomuksia

Onpas blogin päivittäminen unohtunut! Oikeastaan ihan siitä syystä, että oon viimeset kolme viikkoa asustanut muualla kuin omassa kotonani ja täten käyttäny vierasta tietokonetta ja tästä syystä sitten salasanat on ollu hiukan hukassa... No, nyt on salasana taas tiedossa ja päivitykset onnistuu!

Into kutomiseen on nyt kasvanu kovasti. Tähän on syynä se, että oon oppinu tekemään pitsineulosta. Miksei kukaan oo aiemmin kertonu kuinka helppoo se on?!

Kaverini valmistui ammattiin viime maaliskuussa. Tuolloin tein hänelle lahjaksi huivin. Huivi ei kuitenkaan kerenny oikeeseen päivään mennessä valmiiksi ja sen antaminen vaan venyi ja venyi. Vihdoin ja viimein tällä viikolla sain huivin luovutettua omistajalleen.




Kyseessä on siis Baktus. Lankaa en enää muista, enkä myöskään menekkiä. Hyvin helppo ja näppärä huivi. Puikoilla löytyy Baktus myös itselleni, mutta se valmistuu hyvin hitaasti. Tällä hetkellä hidastaa se, että Peppi söi toisen puikon (bambua)... :D

Tuo Baktus ei sitten jotenki ittee sykähdyttäny ja halusin tehä kaverille jotai pirteempääki lahjaksi. Ajattelin, että jo aiemmin tekemäni MarioMyssy vois sopia kaverin päähän. Semmoinen siis valmistui kolmessa tunnissa. Joo, ei sattunu oleen muutakaan tekemistä..



Mutta, sitten alko harmittaan, ettei huivi ja myssy sopinu ollenkaan yhteen. Joten bongasin kivalta vaikuttavan Aurora-huivin. Ekaa kertaa opettelin tekeen siis pitsiä ja ihastuin tähän malliin ite kovasti.





Myssy ja pitsihuivi on kumpiki tehty Novitan Puro-langasta, Luumupuusta.

Ja sitten vielä koko kokonaisuus kaverin yllä:



Nyt on tosiaan usiampi tekele puikoilla ja uusia ohjeita on tullu pengottua koko ilta tässä. Huomenna ajattelin suunnistaa lankakauppaan... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti