2.9.2010

Mitä täällä tapahtuu?

Tämä blogi on avoin yksinpuhelu, jossa kertoilen elämästäni kera Peppi-neidin. Koirailun ohessa tulee myös harrastettua käsitöitä, pääasiassa neulomista.

Peppi on rodultaan Walesinspringerspanieli ja viralliselta nimeltään Rocbee Dorothy. Peppi on vuoden vanha iloinen, huumorintajuinen, tempperamenttinen ja touhukas koiruus. Pepin kanssa käydään paljon mökkeilemässä ja metsälenkeillä. Pepillä on paljon koirakavereita, mutta ehdottomasti paras kaikista on vanhempieni Jasmi (Rocbee Yasmine Sweet, s. 26.04.2009). Tytöillä on ikäeroa vain reilut 3kk, mutta luonteiltaan ne ovat kuin yö ja päivä.

Pikkuinen Peppi viime syksynä


Onni on oma ystävä


Kuvassa Peppi poseeraa synttärikakkunsa kanssa.



Ollaan käyty joitakin kursseja yhteisen tekemisen vuoksi. Syksyllä 2009 käytiin kanssa pentukurssi, talvella 2010 osallistuttiin pentuagilityyn, mikä oli ihan ehdoton suosikki meille kummallekin. Keväällä 2010 käytiin ohituskurssi ja nyt syksyllä ollaan oltu tokon alkeiskurssilla. Toko ei Peppiä kovin kiinnosta, harmi, koska ite siitä olisin tykänny. Tulevaisuuteen oon suunnitellu ainakin agilityn alkeiskurssia ja mahollisesti arkitottelevaisuutta.

Koirien lisäksi tosiaan harrastan neulomista. Neulominen on tässä kesän ajan ollu unohduksissa, eihän tämmösenä hellekesänä oo neuleet ollu ensimmäisenä mielessä! Pari päivää sitten tuli pengottua lankalaatikkoa. Kovasti on päässy lankoja kertymään, nyt asetin itelleni ostokiellon uusiin lankoihin. Ensimmäisenä otin ja tekasin itelleni kämmekkäät. Ei mitenkään loisteliaat tullu, mutta kyllähän nuo kädessä pysyy. Viikonloppuna saakin testata kämmekkäiden toimivuutta kun lähden Kuusamoon poimimaan viinimarjoja. Lupasin myös äitille tehdä omat kämmekkäät, joten eikun sukeltamaan lankojen sekaan ja uusien tekoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti