27.2.2011

Pipoja

Tekasinpas eilen ja tänään parit pipot. Kaveri toivo esikoiselle uutta pipoa kun entinen tekemäni on käyny pieneksi. Lankoja kun oli, niin tein sitten pienemmällekin omansa. Tein pipoista erilaiset, mutta samanlaiset.

Lankana Dropsin Merino Extra Fine. Yhdestä Dropsin vauvanpiposta otin silmukkamärään, mutta muuten malli on ihan omasta päästä. Koot on 0-3kk ja isompi 2v.


Tyttövauvan villatakkikin ois valmis, pitää vaan napit käydä siihen alkuviikosta ostamassa. Se on aivan ihana! Toivottavasti myös saajalle sitten mieluinen ylläri.

11.2.2011

Pepin (maailman epäonnistunein) kotitrimmi

Sain vihdoin ja viimein trimmipöydän raahattua porukoilta kotiin. No okei, äiti sen toi mulle ja sisälle asti kanto.. :D Peppi pääsi/joutu heti käsittelyyn. Kone teki tepposet, eikä iskeny yhtään karvaan, joten jouduin lykkään millin terän jotta jotain jälkee sain rinnukseen näkymään. Jälki on sen mukasta, ihan järkyttävä kalju tuli. Ei voi mitään, nopeestihan se kasvaa taas! :)
Tässäpä kuvat ennen käsittelyä:



Ja jälkeen:

10.2.2011

Vauvan sukat

Olen tässä tehtaillu sukkia ja lapasia useempia pareja, lähipiiriin kun on tupsahdellu kovasti vauvoja. Oikeestaan kaikki oon unohtanu kuvata, mutta tämmöset kummitytölle menneet muistin ikuistaa:



Lankana sukissa on ihan Novitan Wool, malli on tehty omasta päästä vanhoja juttuja yhdistelemällä.