20.12.2010

Fifi-huivi

Wuhuu! Sain vihdoin ja viimein valmiiksi mun isoimman tekeleeni ever. Tein ystävälle synttärilahjaksi Fifi-huivin.



Malli oli aivan ihana tehä, varsinki näin aloittelijalle. Sopivan helppo, mutta kuitenki alussa joutu miettimään ja pähkäilemään. Lankana huivissa on turkoosi Maija-lanka. Tuohon meni vähän vajaa kolme kerää. Mun mielestä tuo lanka sopi huiviin hyvin.



Tein samaiselle ystikselle myös nappipon. Tuossa lankana käytin Janne-lankaa, samaa turkoosia kuin Fifi-huivissa. Malli oli ihan jees, vähän kummallinen kavennus mun makuun. Ja piposta tuli todella, todella löysä. Kumma kyllä, se oli just kaverin makuun :D Ikävä kyllä vasta nyt hoksaan, että nappipo unohtu kuvata.

Sitten Peppi... Peppi sai tossukat ja ekaa kertaa tossujen ollessa jalassa, oli neiti tätä mieltä kuvaamisesta :D :D


Ja ilmeisesti resun pallon hakeminen lohdutti pienen mieltä tässä koettelemuksessa..


Mutta voin sanoa, ulos päästessä tossut unohtu kokonaan mielestä ja ainoastaan vähän liukkaat kenguruloikat muistutti tossujen olemassaolosta. :)

12.12.2010

Kuulumisia

Me ollaan vietetty tässä kiireisiä aikoja. Tuli ostettua uus asunto ja myytyä nykynen, joten ollaan aloteltu muuttohommia. Ekalla viikolla sitten muutellaan rivariin ja Peppi pääsee asusteleen oman pihan ääreen ja uudet lenkkipolut oottavat tutustumista.

Pepillä on tällä hetkellä toiset juoksut menossa, samalla kaavaa näyttää menevän ku ensimmäisetki. Eli pitkät ja runsaat, argh. Eli tokoilut ollaan jouduttu laittaan jäähylle, siis ryhmätokoilut, iteksemme ollaan koitettu jotai aina treenata.

Ollaan saatu Pepin lonkkakuvien tuloksetki joku aika sitten. A/A oli lopullinen tulos, mikäs sen mukavampaa! Ja silmäthän oli myös ok, ei näkyny mitään mitä ei kuuluskaan :)

Tässäpä vielä pari kuvaakin viime aikojen touhuista.