28.9.2010

Roppakaupalla uusia pantoja!

Eli Peppi sai uusia 4pawsin pantoja. Nää on taas kerran aiiiivan ihania! Malli oli pikkasen väsyny kuvia otettaessa, nuokku istualteen eikä millään ois jaksanu poseerata, joten kuvat on aika tökeröitä. Mutta kyllä noista nyt jotai näköä saa :)

Pöllöjä


Helinä-keiju



Ja vielä sitten violetti pk-panta

22.9.2010

Pepin uus takki

Jipii, Peppi sai tänään uuden takin! Takki on tilattu Janutexilta mittatilaustyönä ja on aiiiiiivan ihana. Ehkä vähän mittaajalla heittäny mitat, mutta siitäpä saa syyttää ihan vaan itteesä (ja kiitos koiralle joka teki mittaamisen entistä vaikeemmaksi kiemurrellessa koko ajan metästäen mittanauhaa). Mutta parempi että mitat on menny vähän yläkanttiin eikä takki oo kuiteskaan yhtään liian pieni.

Peppi ja uus takki


Peppi paleli kovasti viime talvena ja viime talven takki on jääny pieneksi, niin aattelin olla nyt sitten ajoissa. Onpahan takki valmiina sitten kun sitä tarttee. Ja kiva kun takki on nyt yksilöllinen ja hintakin oli halvempi entä mitä Hurtan tän kokoset takit on. Lisäksi tämä malli peittää kunnolla, eikä esim. reidet jää ihan paljaaksi. Nyt sitten ootellaan pakkasia (joita en kyllä soisi tulevaksi ihan heti..)!

21.9.2010

Mariomyssy

Sainpas tässä vapaan aamupäivän kunniaksi valmiiksi Mariomyssyn (ohje löytyy täältä (en osaa laittaa linkkiä sillai hienosti): http://www.jattasoheltaa.blogspot.com/2008/02/mariomyssy.html). Lankana käytin Gedifra Extra Soft Merino Grandea. Kaks kerää riitti just ja just. Ohjetta ei pitäny muokata yhtään tähän lankaan. Tämä lanka on kyllä aivan ihanan pehmeetä (ja harmittavan kallista). Luulin, että yks kerä riittäis yhteen myssyyn (joku ajatuskatkos vissiinki), mutta koska näin ei ollu, niin seuraavasta myssystä tulee violetti-pinkki-raidallinen. Se menee sitten kaverille lahjaksi. Myssy on ihana ja aikomus tehdä niitä useempiki, joulua mielessä pitäen, mutta seuraaviin pitää löytää joku halvempi lanka. Ei ole opiskelijalla vara kovin tehä kavereille tämmösillä hinnoilla myssyjä..

Tässäpä kuva myssystä, kuvakulma ei ole mitenkään hyvä, vaikee itellä ottaa niin, että myssy kunnolla näkyis.

6.9.2010

Mökkeilyä

Käytiinpäs viikonloppuna mökillä Kuusamossa. Reissun pääpointti oli poimia viinimarjoja, mutta toki sitten ohessa ulkoiltiin kovastikki. Peppi oli nyt ensimmäisät kertaa Kuusamon mökillä. Ei tarvinne kertoa, että kun sai olla vapaana kolme päivää + peuhata Jasmin kanssa + touhuta lukemattomien keppien kanssa = sunnuntaina Peppi oli ihan töttöröö väsykiukkuilija. Mutta kyllähän se taas nautti ja mamma nautti kun sai kattoa pienen koiran riemua. <3

Tytöt odottelee lähtöä lenkille


Pepin kieli elää ihan omaa elämää :D


Jasmi on meidän gaselli







Oltiin oltu mökillä ihan vain hetki, kun aloin ihmetteleen, että Peppi riekkuu hassun näkösen kepin kanssa. Kutsuin luokse ja pitkään neiti vetkutteli ennen tuloa. Syykin selvisi. "Keppi" ei ollukkaan mikään tavallinen risu, vaan:


Että semmonen reissu oli se. Tällä viikolla ois viimenen kerta tokoa ja sitten viikonlopuksi otetaan suunta Kainuuseen mökkeileen.

2.9.2010

Mitä täällä tapahtuu?

Tämä blogi on avoin yksinpuhelu, jossa kertoilen elämästäni kera Peppi-neidin. Koirailun ohessa tulee myös harrastettua käsitöitä, pääasiassa neulomista.

Peppi on rodultaan Walesinspringerspanieli ja viralliselta nimeltään Rocbee Dorothy. Peppi on vuoden vanha iloinen, huumorintajuinen, tempperamenttinen ja touhukas koiruus. Pepin kanssa käydään paljon mökkeilemässä ja metsälenkeillä. Pepillä on paljon koirakavereita, mutta ehdottomasti paras kaikista on vanhempieni Jasmi (Rocbee Yasmine Sweet, s. 26.04.2009). Tytöillä on ikäeroa vain reilut 3kk, mutta luonteiltaan ne ovat kuin yö ja päivä.

Pikkuinen Peppi viime syksynä


Onni on oma ystävä


Kuvassa Peppi poseeraa synttärikakkunsa kanssa.



Ollaan käyty joitakin kursseja yhteisen tekemisen vuoksi. Syksyllä 2009 käytiin kanssa pentukurssi, talvella 2010 osallistuttiin pentuagilityyn, mikä oli ihan ehdoton suosikki meille kummallekin. Keväällä 2010 käytiin ohituskurssi ja nyt syksyllä ollaan oltu tokon alkeiskurssilla. Toko ei Peppiä kovin kiinnosta, harmi, koska ite siitä olisin tykänny. Tulevaisuuteen oon suunnitellu ainakin agilityn alkeiskurssia ja mahollisesti arkitottelevaisuutta.

Koirien lisäksi tosiaan harrastan neulomista. Neulominen on tässä kesän ajan ollu unohduksissa, eihän tämmösenä hellekesänä oo neuleet ollu ensimmäisenä mielessä! Pari päivää sitten tuli pengottua lankalaatikkoa. Kovasti on päässy lankoja kertymään, nyt asetin itelleni ostokiellon uusiin lankoihin. Ensimmäisenä otin ja tekasin itelleni kämmekkäät. Ei mitenkään loisteliaat tullu, mutta kyllähän nuo kädessä pysyy. Viikonloppuna saakin testata kämmekkäiden toimivuutta kun lähden Kuusamoon poimimaan viinimarjoja. Lupasin myös äitille tehdä omat kämmekkäät, joten eikun sukeltamaan lankojen sekaan ja uusien tekoon!